Tablou Mandala Unicat pictat manual in tehnica punctului, cu oglinzi, verde-albastru, 60 cm

Referinta: TMANOGL

1.100,00 lei
cu TVA
rating Nici un review

Transforma-ti spatiul cu acest Tablou Mandala minunat, pictat manual. L-am realizat din pasiune, cu scopul de a ma relaxa dar si de a-ti oferi tie o opera de arta care iti poate aduce in casa armonie si eleganta.

Mandalele au o semnificatie profunda in diverse culturi si traditii spirituale, servind drept simboluri puternice ale unitatii, armoniei si ordinii cosmice. Termenul „mandala” provine din sanscrita, adica „cerc” sau „obiect discoid”. Mandalele reprezinta adesea universul sau cosmosul in intregul sau, reflectand interconexiunea tuturor fiintelor vii si natura ciclica a existentei.

Tablou pictat la comanda in tehnica punctului Mandala cu acrilice.

Suport de lemn, diametrul de 60 cm.

Grosime lemn: 6 mm

Cantitate
Ultimul produs in stoc
Credit module tbi bank 3.3.5

285.59 Lei x 4 rate

  • Ridicare personala din easybox- 10 lei Ridicare personala din easybox- 10 lei
  • Livrare la domiciliu- 22 lei Livrare la domiciliu- 22 lei
  • Livrare Gratuita in orasul Galati Livrare Gratuita in orasul Galati

Mandalele sunt frecvent utilizate ca obiecte de meditatie si contemplare in diferite practici spirituale, inclusiv hinduism, budism si misticismul tibetan. Concentrarea asupra modelelor simetrice ale mandalelor poate facilita atentia, relaxarea si pacea interioara. Ele intruchipeaza concepte spirituale precum echilibrul, totalitatea si ciclul etern al vietii, mortii si renasterii.

Mandalele incorporeaza adesea elemente de geometrie sacra, cum ar fi utilizarea de cercuri, spirale si modele geometrice. Se crede ca aceste principii matematice codifica adevaruri universale si proportii divine, rezonand cu ordinea si frumusetea inerenta a cosmosului.

In general, mandalele servesc ca simboluri puternice ale unitatii, interconectarii si evolutiei spirituale, oferind perspective profunde asupra naturii existentei si a retelei interconectate a vietii. Indiferent daca sunt folosite pentru meditatie, exprimare artistica sau crestere personala, mandalele continua sa inspire si sa inalte indivizi de pe tot globul.

❤️ Iti propun sa vezi si aceste produse minunate ❤️

  • Inregistreaza-te