Orgonit Merkaba, Pietre Semipretioase de Cuart Roz, 6cm

Referinta: MOCR60MM

120,00 lei
cu TVA
rating Nici un review

Deschide-ti Chakra Inimii ❤️ cu aceasta frumoasa Stea Merkaba (Merkabah) din Cuart Roz si combina puterea Cuartului Roz cu geometria sacra Merkaba!

In Egiptul antic, traducerea literala a lui Merkaba este impartita pe silabe pentru a insemna campuri de lumina rotative Mer, Ka-spirit si Ba-suflet. Fiind una dintre formele Geometriei Sacre, Merkaba se crede ca realizeaza transformarea la toate nivelurile existentei.

In ebraica, Merkaba inseamna literal „Car”. Merkaba devine literalmente un vehicul pentru ascensiune.⭐

Cantitate
Ultimele produse in stoc
Credit module tbi bank 3.3.5

30.00 Lei x 4 rate

  • Ridicare personala din easybox- 10 lei Ridicare personala din easybox- 10 lei
  • Livrare la domiciliu- 22 lei Livrare la domiciliu- 22 lei
  • Livrare Gratuita in orasul Galati Livrare Gratuita in orasul Galati

Merkaba sunt tetraedre, formate prin intersectia a doua piramide cu trei laturi. Merkaba este forma geometrica a campului energetic uman (sau a aurei) si este buna pentru transformarea spirituala ⭐, precum si pentru a ajuta la conectarea cu Sinele nostru Superior. Se crede ca aceste forme, formeaza un scut spiritual in jurul omului si sunt foarte utile pentru vindecarea chakrelor in timpul meditatiei.

Cuartul Roz este una dintre cele mai populare pietre metafizice si este cunoscuta drept piatra iubirii neconditionate. Cristalul are o energie ridicata, dar vibratia sa este, de asemenea, incredibil de calmanta si linistitoare.

Una dintre cele mai importante pietre pentru lucrul Chakrei Inimii, Cuartul Roz deschide inima ❤️ catre toate tipurile de iubire - iubire de sine, familie, prieteni si dragoste romantica. Cuartul Roz permite utilizatorului sa se deschida si sa accepte iubirea de la altii si sa recunoasca iubirea neconditionata a Universului. Desi este o piatra importanta pentru activitatea chakrelor inimii, poate fi folosita si pentru a echilibra toate chakrele si pentru a elimina energia negativa si a o inlocui cu energia iubirii.

Cuartul Roz deschide inima catre compasiunea fata de sine si fata de ceilalti si creste stima de sine. Acest lucru il face o piatra grozava de folosit care imbunatateste autoafirmatiile pozitive.

Cuartul Roz usureaza vinovatia si echilibreaza emotiile, reducand stresul si aducand pace. Utilizeaza Cuartul Roz pentru a aduce calm si armonie in perioadele de stres sau criza crescut.

Cunoscuta ca o piatra de dragoste, Cuartul Roz poate fi folosit pentru a atrage dragostea. Pune o bucata de Cuart Roz langa noptiera pentru a atrage noi iubiri ❤️❤️ sau pentru a adauga incredere relatiilor existente. Cuartul Roz adauga energie iubitoare relatiilor, aducand calm si pace. Energia reconfortanta si linistitoare a Cuartului Roz poate ajuta, de asemenea, la vindecarea unei inimi frante, permitand eliberarea de emotii si durere retinute. Cristalul ajuta, de asemenea, la eliberarea sentimentelor neexprimate despre ceilalti.

Din punct de vedere fizic, Cuatul Roz ajuta la obtinerea unui ten mai tanar, ajuta la afectiunile circulatiei, inimii, glandei suprarenale, splinei si rinichilor. Atenueaza vertijul, astmul si venele varicoase. Amelioreaza problemele legate de frustrarea sexuala si echilibreaza apetitul sexual.

Cumpara acum prima ta Merkaba si beneficiaza de energia cristalului de cuart roz si de semnificatia sacra a simbolului Merkaba!⭐

Orgonit Merkaba, Pietre Semipretioase de Cuart Roz, 6cm

Fisa tehnica

Compozitie
Cuart roz, Rasina
Dimensiune
6 cm

❤️ Iti propun sa vezi si aceste produse minunate ❤️

  • Inregistreaza-te