Orgonit Merkaba, pietre semipretioase Lapis Lazuli, 6cm

Referinta: MOLL60MM

120,00 lei
cu TVA
rating Nici un review

In Egiptul antic, traducerea literala a lui Merkaba este impartita pe silabe pentru a insemna campuri de lumina rotative Mer, Ka-spirit si Ba-suflet. Fiind una dintre formele Geometriei Sacre, Merkaba se crede ca realizeaza transformarea la toate nivelurile existentei.

In ebraica, Merkaba inseamna literal „Car”. Merkaba devine literalmente un vehicul pentru ascensiune.

Lapis Lazuli este facut dintr-o combinatie de minerale, inclusiv lazurit, calcit si pirita. Se spune ca a existat inca de la nasterea timpurilor si a fost folosit de evreii antici pe haine ceremoniale. A fost, de asemenea, o piatra foarte populara pentru egiptenii antici, care o cunosteau drept „piatra raiului” si o foloseau in amulete, sigilii cilindrice, scarabe si masti funerare.

Cantitate
Disponibil in stoc
Credit module tbi bank 3.3.5

30.00 Lei x 4 rate

  • Ridicare personala din easybox- 10 lei Ridicare personala din easybox- 10 lei
  • Livrare la domiciliu- 22 lei Livrare la domiciliu- 22 lei
  • Livrare Gratuita in orasul Galati Livrare Gratuita in orasul Galati

Merkaba sunt tetraedre, formate prin intersectia a doua piramide cu trei laturi. Merkaba este forma geometrica a campului energetic uman (sau a aurei) si este buna pentru transformarea spirituala, precum si pentru a ajuta la conectarea cu Sinele nostru Superior. Se crede ca aceste forme, formeaza un scut spiritual in jurul omului si sunt foarte utile pentru vindecarea chakrelor in timpul meditatiei.❤️ ❤️

Bun pentru echilibrarea chakrei gatului, Lapis Lazuli ne aminteste de puterea cuvantului rostit, favorizeaza expresia verbala completa si indeparteaza problemele cauzate de „inghitirea limbii”. Lapis Lazuli incurajeaza exprimarea clara atunci cand impartaseste informatii cu ceilalti, inclusiv comunicarea mai usoara a furiei.

✔️Un deschizator al chakrei al treilea ochi, Lapis Lazuli conecteaza regnurile fizice si celest. Adanc pasnic, Lapis ofera intelepciune in taramurile mistice si conexiune cu gardienii spirituali. Lapis Lazuli poate fi o cheie pentru atingerea spirituala. Lapis Lazuli va imbunatati calatoria spirituala.

Lapis Lazuli protejeaza, de asemenea, impotriva atacurilor psihice, protejand energia negativa si returnand orice vibratii negative la sursa lor.

Din punct de vedere fizic, Lapis Lazuli ajuta sistemul imunitar, tiroida si sistemul nervos. Poate atenua durerile de cap, migrenele, febra si durerea.

Cumpara acum prima ta Merkaba si beneficiaza de energia cristalului de lapis lazuli si de semnificatia sacra a simbolului Merkaba!⭐

Orgonit Merkaba, pietre semipretioase Lapis Lazuli, 6cm

Fisa tehnica

Compozitie
Lapis Lazuli
Dimensiune
6 cm

❤️ Iti propun sa vezi si aceste produse minunate ❤️

  • Inregistreaza-te