Set orgoni Merkaba 7 Chakre, dimensiune de 25mm

Referinta: MOS25MM

210,00 lei
cu TVA
rating Nici un review

Se spune ca Merkaba ne ofera protectie si ne transporta constiinta catre dimensiuni superioare. Forma merkaba ne aminteste de puterea potentiala pe care o putem exercita atunci cand ne unim propriile energii in cautarea conexiunii si a cresterii.

Acesta este un simbol puternic care poate actiona si ca un memento ca sunteti protejat si ca puteti accesa o constiinta superioara. Merkaba este sursa intregului nostru sistem energetic, a chakrelor, a aurei, a meridianelor energetice, a corpului nostru energetic si fizic.

✔️ ⭐Beneficiati acum de energia celor 7 cristale: Jasp Rosu, Aventurina Portocalie, Aventurina Galbena, Aventurina Verde, Turcoaz, Lapis Lazuli si Ametist.

Cantitate
Stoc epuizat
Credit module tbi bank 3.3.5

52.50 Lei x 4 rate

  • Ridicare personala din easybox- 10 lei Ridicare personala din easybox- 10 lei
  • Livrare la domiciliu- 22 lei Livrare la domiciliu- 22 lei
  • Livrare Gratuita in orasul Galati Livrare Gratuita in orasul Galati

Fiecare merkaba are o dimensiune de 2.5mm cu suprafata perfect neteda, fiind realizate manual, cu precizie si fara defecte. Un set extrem de puternic.

Merkaba triunghiurilor echilibrate si rotative poate ajuta la conectarea cu Divinul ❤️, mai ales atunci cand este combinat cu tehnici de meditatie si respiratie. Puteti sa accesati mai usor puterea voastra interioara si sa o purtati cu voi in tot ceea ce faceti in viata de zi cu zi.

Set orgoni Merkaba 7 Chakre, dimensiune de 25mm

Fisa tehnica

Compozitie
Jasp Rosu, Aventurina Portocalie, Aventurina Galbena, Aventurina Verde, Turcoaz, Lapis Lazuli si Ametist.
Dimensiune
2.5mm

❤️ Iti propun sa vezi si aceste produse minunate ❤️

  • Inregistreaza-te