Piramida orgonica Satya generatoare de energie pozitiva cu cristale de Ametist si Cuart, Varf Vibrational

Piramida orgonica Satya generatoare de energie pozitiva cu cristale de Ametist si Cuart, Varf Vibrational

Referinta: POSATY

264,00 lei
cu TVA
rating Nici un review

Doresti sa faci un cadou deosebit iubitei tale❤️? Creste energia iubirii cu piramida orgonica Satya ce contine pietre semipretioase de Ametist si Cuart.

Ametistul este considerat o piatra pentru iubitorii credinciosi sau piatra de cuplu. Se credea ca Sfantul Valentin a purtat un inel de ametist cu o imagine gravata a lui Cupidon. Prin urmare, Ametistul poate ajuta la crearea unei conexiuni mai profunde intre iubiti, ceea ce poate duce la o comuniune mai plina de suflet.

Pe de alta parte, in Feng Shui, capacitatea cuarțului transparent de a absorbi lumina si de a o transforma in energie imbogateste energia pozitiva intr-o anumita zona de acasa sau de la birou. Iar in ceea ce priveste relatiile, se crede ca, cristalul de cuart transparent reduce riscurile de separare.

Cantitate
Stoc epuizat
  • Livrabil in Pachetomat - Pret: 10 RON Livrabil in Pachetomat - Pret: 10 RON
  • Livrabil la usa - Pret: de la 18.71 RON Livrabil la usa - Pret: de la 18.71 RON
  • Livrabil la usa - Pret: de la 21 RON Livrabil la usa - Pret: de la 21 RON

Maretia acestei pietre semipretioase si aspectul ei cristalin hraneste legatura dintre cupluri, favorizand relatia ca nimeni altul.

Piramidele de orgonit sunt reprezentative pentru energia pe care o pot i vedea peste tot in jurul tau. Energia abundenta a lumii este capturata intr-o piramida cu aspect frumos si unic.

Daca si tu consideri piramida Satya un obiect decorativ frumos si benefic, achizitioneaz-o acum si beneficiaza impreuna cu persoana iubita de vibratia inalta a cristalelor de Ametist si Cuart transparent.❤️

Fisa tehnica

Dimensiune
Baza de 7.8 cm si inaltimea de 8.5 cm
Pietre semipretioase
Ametist
Cuart Transparent

❤️ Iti propun sa vezi si aceste produse minunate ❤️

  • Inregistreaza-te