Dispozitiv orgonic Ife din Cristal de Quart Alb, Ametist, Spirale de Cupru si Symbol SriYantra

Referinta: POIFE

138,00 lei
cu TVA
rating Nici un review

❤️⭐Dispozitivul Orgonic Ife contribuie la filtrarea si echilibrarea campurilor energetice din mediul in care traiesti si te poate ajuta la intarirea corpului energetic prin conversia energiei de joasa frecventa intr-o frecventa mai mare, care este mai benefica pentru formele de viata, inclusiv pentru tine, animale de companie si plante.

De ce este Dispozitivul Orgonic Ife atat de special? Sa aruncam o privire mai jos!

Cantitate
Stoc epuizat
Credit module tbi bank 3.3.5

34.50 Lei x 4 rate

  • Ridicare personala din easybox- 10 lei Ridicare personala din easybox- 10 lei
  • Livrare la domiciliu- 22 lei Livrare la domiciliu- 22 lei
  • Livrare Gratuita in orasul Galati Livrare Gratuita in orasul Galati
  • Dispozitivul orgonic contine: Cristal de Quart Alb, Ametist, Spirale de Cupru, Symbol SriYantra si Rasina
  • Ametistul este o piatra puternica si de protectie. Cristalul amelioreaza stresul si calmeaza iritabilitatea, echilibreaza schimbarile de dispozitie, elimina furia, frica si anxietatea. Amelioreaza tristetea, durerea si dizolva negativitatea. Ametistul activeaza constientizarea spirituala, deschide intuitia si sporeste abilitatile psihice. Cristalul usureaza durerile de cap si elibereaza tensiunea.
  • Sri Yantra este un simbol care va poate ajuta sa va rezolvati problemele si sa eliminati orice negativitate din viata voastra. Cand cineva foloseste Sri Yantra, acesta poate atinge un nivel superior de constiinta si poate incepe sa-si creeze propria realitate. Folosirea acestui simbol iti va aduce pace si armonie si iti va elibera calea de obstacole.

Acest simbol antic a fost construit cu geometrie sacra, permitandu-i sa curate "ceata" care inconjoara viata unei persoane. Sri Yantra este sursa de energie pura. ❤️⭐ Adica, este extrem de sensibil si are puteri magnetice magnifice. Se spune ca acest simbol este un depozit divin de energie care preia anumite unde cosmice emise de planete si alte obiecte universale. Aceste unde sunt transformate in vibratii pozitive care apoi, sunt transmise in imprejurimile in care este plasat Sri Yantra, curatand toate energiile de negativitate.

  • Dispozitivul orgonic blocheaza radiatiile electromagnetice (EMF)- de la telefoanele mobile, routerele wi-fi, computerele si alte dispozitive electronice care radiaza
  • Prin compozitia de cristale si metal incorporate in rasina are rolul de a absoarbi energiile negative si a le tranforma in energii pozitive, stimuland corpul sa se vindece singur.
  • Prin simpla pastrare sau apropiere fata de acest dispozitiv, veti simti cantitati mari de energie pozitiva. Aceasta este, de asemenea, cunoscuta sub numele de energie Chi sau Prana.

★ Oriunde asezati dispozitivele orgonice, acestea pastreaza aerul si energia din casa curate si pozitive. Dispozitivele orgonice sunt piese excelente pentru saloanele de spa, yoga si chiar pentru birouri. Ele pot fi plasate oriunde doriti sa curatati energia ambientala! ★

★ Dispozitivul Orgonic Ife este eficient pe o suprafata de 6 metri.

Fabricat manual in India

Piramida Orgonica Ife din Cristal de Quart Alb, Ametist, Spirale de Cupru si Symbol SriYantra

Fisa tehnica

Compozitie
Cristal de Cuart Alb, Ametist, Spirale de Cupru, Symbol SriYantra si Rasina

❤️ Iti propun sa vezi si aceste produse minunate ❤️

  • Inregistreaza-te