Recastiga-ti echilibrul cu piramida orgonica din Amazonit si Apatit cu cristal de cuart vibrational

Referinta: POAA

156,00 lei
cu TVA
rating Nici un review

Sunt incantata sa-ti prezint acest nou model de piramida, o combinatie armonioasa de Amazonit, Apatit si Cristal de Cuart. Aceasta piramida energetica unica este conceputa pentru a aduce echilibru si vibratii pozitive in spatiul tau de locuit sau de lucru.

Amazonitul, cunoscut pentru proprietatile sale calmante si linistitoare, este integrat perfect in aceasta piramida de orgonit. Promoveaza echilibrul emotional si risipeste energiile negative, creand o atmosfera de liniste si seninatate.

Cantitate
Credit module tbi bank 3.3.5

39.00 Lei x 4 rate

  • Ridicare personala din easybox- 10 lei Ridicare personala din easybox- 10 lei
  • Livrare la domiciliu- 22 lei Livrare la domiciliu- 22 lei
  • Livrare Gratuita in orasul Galati Livrare Gratuita in orasul Galati

Includerea cristalului de Apatit, o piatra asociata cu creativitatea si inspiratia, sporeste energia piramidei. Se crede ca apatitul stimuleaza intelectul si promoveaza claritatea, facandu-l un partener ideal pentru cei care cauta idei si solutii inovatoare.

In varful acestei piramide se afla un cristal de cuart uimitor, venerat pentru capacitatea sa de a amplifica energia si intentia. Varful de cuart actioneaza ca un canal, intensificand vibratiile pozitive care iradiaza din cristalele de Amazonit si Apatit, creand o sinergie puternica.

Piramida este realizata folosind tehnologia orgonitelor, un amestec de rasina, aschii de metal si cristale. Se crede ca aceasta combinatie unica transforma energia stagnanta sau negativa in energie vitala pozitiva, promovand un mediu sanatos si vibrant.

Experimenteaza chiar tu un sentiment sporit de bunastare, deoarece piramida te ajuta sa echilibrezi si sa-ti aliniezi centrii energetici, promovand o atmosfera pozitiva si inaltatoare.

Permite energiei calmante a Amazonitului sa spele stresul si tensiunea, in timp ce Apatitul stimuleaza creativitatea, iar Cuartul amplifica pozitivitatea, promovand armonia emotionala.

Combinatia acestor cristale puternice creeaza un canal pentru cresterea si conexiune spirituala. Foloseste piramida in timpul meditatiei sau practicilor spirituale pentru a-ti imbunatati calatoria.

Se crede ca orgonitul neutralizeaza radiaţiile electromagnetice şi purifica mediul inconjurator. Plaseaza aceasta piramida in zone cu dispozitive electronice pentru a contracara efectele lor potential daunatoare.

Designul placut al piramidei va aduce un plus pentru orice spatiu, servind ca un instrument energetic functional si o piesa decorativa atragatoare.

Fisa tehnica

Dimensiune
Baza de 8 cm, inaltimea de 7.3 cm
Pietre semipretioase
Amazonit
Apatit Albastru
Cuart Alb

❤️ Iti propun sa vezi si aceste produse minunate ❤️

  • Inregistreaza-te