Piramida Orgonica Rashida Generatoare de Energie cu Bucatele de Folie Argintie, Ametist si Cuart Galben

Referinta: PORAS

165,00 lei
cu TVA
rating Nici un review

❤️❤️Piramida Orgonica Rashida contribuie la filtrarea si echilibrarea campurilor energetice din mediul in care traiesti si te poate ajuta la intarirea corpului energetic prin conversia energiei de joasa frecventa intr-o frecventa mai mare, care este mai benefica pentru formele de viata, inclusiv pentru tine, animale de companie si plante.

De ce este Piramida Orgonica Rashida atat de speciala? Sa aruncam o privire mai jos!

Cantitate
Stoc epuizat
Credit module tbi bank 3.3.5

51.36 Lei x 4 rate

 • Ridicare personala din easybox- 10 lei Ridicare personala din easybox- 10 lei
 • Livrare la domiciliu- 22 lei Livrare la domiciliu- 22 lei
 • Livrare Gratuita in orasul Galati Livrare Gratuita in orasul Galati
 • Generatorul nostru de energie (piramida Rashida), este realizat pe aceeasi tehnologie ca si acumulatorul de orgoni realizat de Wilhelm Reich.
 • Piramida contine: Bucatele de Folie Argintie, Ametist, Cuart Galben si Rasina
 • Ametistul este o piatra puternica si de protectie. Cristalul amelioreaza stresul si calmeaza iritabilitatea, echilibreaza schimbarile de dispozitie, elimina furia, frica si anxietatea. Amelioreaza tristetea, durerea si dizolva negativitatea. Ametistul activeaza constientizarea spirituala, deschide intuitia si sporeste abilitatile psihice. Cristalul usureaza durerile de cap si elibereaza tensiunea.
 • Cristalele galbene sunt de obicei conectate la chakrele sacrale si solare ale plexului, ajutandu-va cu vointa, sexualitatea si emotiile. Ele vor aduce mai multa energie ⭐ si va vor face sa va simtiti mai energici in ceea ce priveste viata. De asemenea, va vor umple de entuziasm, entuziasm si exaltare. Aceste cristale iti vor oferi, de asemenea, un impuls imens de incredere atunci cand ai probleme cu sexualitatea si nu te simti destul de confortabil.
 • Piramida orgonica ne protejeaza de radiatiile electromagnetice (EMF)- de la telefoanele mobile, routerele wi-fi, computerele si alte dispozitive electronice care radiaza
 • Piramida orgonica prin compozitia ei de cristale si metal incorporate in rasina are rolul de a absoarbi energiile negative si a le tranforma in energii pozitive, stimuland corpul sa se vindece singur.
 • Prin simpla pastrare sau apropiere fata de acest dispozitiv, veti simti cantitati mari de energie pozitiva. Aceasta este, de asemenea, cunoscuta sub numele de energie Chi sau Prana.

★ Oriunde asezati piramidele orgonice, acestea pastreaza aerul si energia din casa curate si pozitive. Piramidele orgonice sunt piese excelente pentru saloanele de spa, yoga si chiar pentru birouri. Ele pot fi plasate oriunde doriti sa curatati energia ambientala! ★

★ Piramida orgonica este eficienta pe o suprafata de 6 metri.

Piramida este fabricata manual in India

Piramida Orgonica Rashida Generatoare de Energie cu Bucatele de Folie Argintie, Ametist si Cuart Galben

Fisa tehnica

Compozitie
Bucatele de Folie Argintie, Ametist, Cuart Galben si Rasina
Dimensiune
Baza de 8 cm si inaltimea de 9.5 cm
Pietre semipretioase
Ametist
Cuart Galben

❤️ Iti propun sa vezi si aceste produse minunate ❤️

 • Inregistreaza-te