Colier cu pandantiv Orgonic Energetic cu cristale de epidot si granat pentru protectie si meditatie

Referinta: POEPGRA

138,00 lei
cu TVA
rating Nici un review

Colierul cu pandantiv orgonic energetic din cristale de epidot si granat ar putea fi un instrument puternic pentru protectie, meditatie si echilibrare energetica. Utilizarea acestui colier in practicile tale spirituale sau purtarea lui in viata de zi cu zi ar putea aduce beneficii semnificative pentru starea ta de bine si evolutia ta personala.

Colierul are ca simbol Sri Yantra, unul dintre cele mai sacre si puternice simboluri geometrice din traditia spirituala hindusa. Sri Yantra este considerat a fi o reprezentare a intregului cosmos si a structurii sale. Cele noua triunghiuri reprezinta divinitatea feminina primordiala, Shakti, intruchipata in noua forme distincte ale sale.

Geometria precisa si proportiile perfecte ale Sri Yantra sugereaza un echilibru divin si o armonie cosmica.

Cantitate
Ultimele produse in stoc
Credit module tbi bank 3.3.5

34.50 Lei x 4 rate

  • Ridicare personala din easybox- 10 lei Ridicare personala din easybox- 10 lei
  • Livrare la domiciliu- 22 lei Livrare la domiciliu- 22 lei
  • Livrare Gratuita in orasul Galati Livrare Gratuita in orasul Galati

Punctul central al Sri Yantra este considerat a fi centrul creativ si focal al universului. Se spune ca meditatia asupra acestui simbol poate aduce claritate mentala, inspiratie si creativitate.

Sri Yantra este, de asemenea, asociat cu activarea si ridicarea energiei Kundalini, o energie primordiala care sta la baza existentei umane. Prin meditatie si concentrare asupra Sri Yantra, se crede ca aceasta energie latenta poate fi trezita si indreptata spre eliberarea si iluminarea spirituala.

Sri Yantra este, de asemenea, utilizat ca un instrument puternic pentru manifestarea dorintelor si atragerea prosperitatii materiale si spirituale. Se spune ca purtarea sau contemplarea acestui simbol poate aduce bunastare, succes si abundenta in viata purtatorului.

Si daca nu te-am convins inca, iata alte cateva motive pentru care sa alegi acest pandantiv.

1. **Pentru Energizare si Revitalizare:** Cristalele de epidot sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a aduce o energie revigoranta si de a revitaliza corpul si mintea. Ele pot stimula energia vitala si pot oferi un impuls de vitalitate si energie pozitiva, ajutandu-te sa te simti mai activa si mai alerta.

2. **Pentru Protectie si Putere:** Atat epidotul, cat si granatul sunt cristale asociate cu protectia si puterea. Epidotul este folosit pentru a forma un scut de protectie impotriva energiilor negative si a influentelor malefice, in timp ce granatul este asociat cu curajul, determinarea si puterea interioara. Impreuna, aceste cristale pot oferi un nivel sporit de protectie energetica si putere personala.

3. **Pentru Stimularea spirituala:** Cristalele de epidot sunt cunoscute pentru capacitatea lor de a spori conexiunea spirituala si de a deschide chakrele superioare. Ele pot facilita meditatia si practicile spirituale, ajutandu-te sa atingi stari de constienta superioara si sa experimentezi transformari interioare profunde.

4. **Pentru Claritate mentala si concentrare:** Atat epidotul, cat si granatul pot ajuta la imbunatatirea claritatii mentale si a concentrarii. Ele pot ajuta la clarificarea gandurilor si la sporirea capacitatii de concentrare, permitandu-ti sa te concentrezi mai bine asupra obiectivelor si aspiratiilor tale.

5. **Pentru Vindecare emotionala si echilibru:** Epidotul este asociat cu vindecarea emotionala si echilibrul. Poate ajuta la eliberarea emotiilor negative si la vindecarea traumelor emotionale, permitandu-ti sa experimentezi mai multa armonie si echilibru in viata ta.

Fisa tehnica

Dimensiune
Pandantiv: 3x1.1 cm
Lungime lant
40+5cm
Pietre semipretioase
Epidot
Granat

❤️ Iti propun sa vezi si aceste produse minunate ❤️

  • Inregistreaza-te