• Nou
Tablou Yin si Yang Copacul Vietii negru-auriu, realizat pe suport de lemn de 30 cm

Tablou Yin si Yang Copacul Vietii negru-auriu, realizat pe suport de lemn de 30 cm

Referinta: TYYCV30

340,00 lei
cu TVA
rating Nici un review

Multumesc ca esti aici. Iti voi spune pe scurt povestea tabloului.

M-am intalnit cu o prietena cu care nu ma vazusem de ceva timp si povestindu-mi prin ce a trecut, mi-a adus din nou in atentie o lege a Universului si anume Legea Dualitatii sau a Polaritatii. Pe scurt, ea nu poate face copii, a incercat multe dintre metodele puse la dispozitie de medicina moderna si nici o reusita. Dupa ceva timp, a aflat ca avea o problema grava la inima si ca sarcina i-ar fi pus viata in mare pericol...

Ce invatam de aici, ca orice situatie, oricat de dificila ne pare va avea intotdeauna si o parte pozitiva. Chiar daca ea nu ne este revelata la momentul respectiv.

Cantitate
Ultimul produs in stoc
Credit module tbi bank 3.3.5

85.00 Lei x 4 rate

  • Ridicare personala din easybox- 10 lei Ridicare personala din easybox- 10 lei
  • Livrare la domiciliu- 22 lei Livrare la domiciliu- 22 lei
  • Livrare Gratuita in orasul Galati Livrare Gratuita in orasul Galati

Yin si Yang vorbește despre dualitatea din Univers si despre modul in care fortele aparent opuse, in realitate, sunt complementare si conectate unele cu altele. Această lege este cruciala pentru mentinerea echilibrului si armoniei in Univers.

Dedic acest tablou prietenei mele :)

Daca si tu doresti un astfel de tablou, pot realiza unul pentru tine. Te rog sa-mi scrii pe Whatsapp la 0749020611 si vom stabili impreuna detaliile.

Tabloul nu va fi identic cu cel din imagine dar iti promit ca voi depune toata energia mea creatoare sa iasa o piesa de arta frumoasa pentru tine.

❤️ Iti propun sa vezi si aceste produse minunate ❤️

  • Inregistreaza-te