Piramida Orgonica Buddha din Cuart Alb, Cristale de Granat, Pulbere de Cupru Generatoare de Energie

Referinta: EZPBUD

299,00 lei
cu TVA
rating Nici un review

Disponibil la comanda

❤️❤️ Piramida Orgonica Buddha este o piramida deosebita atat prin frumusetea ei cat si prin componenta ei, fiind conceputa din cristale de cuart alb si granat cu statueta Buddha. Piramida si in general orgonii contribuie la filtrarea si echilibrarea campurilor energetice din mediul in care traiesti si te poate ajuta la intarirea corpului energetic prin conversia energiei de joasa frecventa intr-o frecventa mai mare, care este mai benefica pentru formele de viata, inclusiv pentru tine, animale de companie si plante.

De ce este Piramida Orgonica Buddha un orgon atat de special? Sa aruncam o privire mai jos!

Cantitate
Stoc epuizat
Credit module tbi bank 3.3.5

84.93 Lei x 4 rate

  • Ridicare personala din easybox- 10 lei Ridicare personala din easybox- 10 lei
  • Livrare la domiciliu- 22 lei Livrare la domiciliu- 22 lei
  • Livrare Gratuita in orasul Galati Livrare Gratuita in orasul Galati
  • Piramida este un orgon ce contine: Cuart Alb, Cristale de Granat, Pulbere de Cupru si statueta Buddha Generatoare de Energie
  • Cuartul alb este un cristal puternic, folosit pentru curatarea emotionala si mentala, precum si a spatiului de locuit. Acest cristal este translucid cu un luciu albicios si este uneori numit cristal de lapte sau cuart laptos. Poate fi gasit peste tot in lume. Cuartul alb este o piatra universala care ne sporeste energia. Acest mineral activeaza chakra coroanei noastre si este excelent pentru vindecarea spirituala.
  • Granatul este o piatra energizanta folosita pentru a atrage si activa pasiunea si succesul. Poate elimina blocajele emotionale si energetice care va pot limita vitalitatea, precum si tiparele vechi care va pot impiedica sa va atingeti scopurile. Se spune ca granatul creeaza echilibru energetic si emotional in corp.

⭐Piramida orgonica functioneaza ca toate orgonitele si ne protejeaza de radiatiile electromagnetice (EMF)- de la telefoanele mobile, routerele wi-fi, computerele si alte dispozitive electronice care radiaza.

Piramida orgonica prin compozitia ei de cristale si metal incorporate in rasina are rolul de a absoarbi energiile negative si a le tranforma in energii pozitive, stimuland corpul sa se vindece singur.

Prin simpla pastrare sau apropiere fata de acest dispozitiv, veti simti cantitati mari de energie pozitiva. Aceasta este, de asemenea, cunoscuta sub numele de energie Chi sau Prana.

★ Oriunde asezati piramidele orgonice/ dispozitivele orgonice, acestea pastreaza aerul si energia din casa curate si pozitive. Piramidele orgonice sunt piese excelente pentru saloanele de spa, yoga si chiar pentru birouri. Ele pot fi plasate oriunde doriti sa curatati energia ambientala! ★

★ Piramida orgonica este eficienta pe o suprafata de 6 metri.

Piramida Orgonica Buddha din Cuart Alb, Cristale de Granat, Pulbere de Cupru Generatoare de Energie

Fisa tehnica

Compozitie
Cuart Alb, Cristale de Granat, Pulbere de Cupru si Statueta Buddha
Dimensiune
Baza de 8 cm si inaltimea de 9 cm
Pietre semipretioase
Cuart Alb
Granat

❤️ Iti propun sa vezi si aceste produse minunate ❤️

  • Inregistreaza-te