Piramida Orgonit, Nesal din Cristal de Cuart si Onix Rosu cu Spirala Vibrationala si Varf de Cuart

Referinta: PONES

138,00 lei
cu TVA
rating Citeste review-ul
Evaluare 5/5 Numar de review-uri 1

Cauti un cadou de Craciun pentru o persoana draga❤️? Piramida orgonica Nesal este o idee inedita, un dar ce va contribui la curatarea spatiului camerei in care va fi amplasat, cristalele de cuart roz incurajand totodata iubirea neconditionata.

Orgonitii sunt substante care functioneaza ca un dispozitiv de transmutare a energiei. Acest proces este continuu, iar prin actiunea lor, orgonitii reusesc sa transforme energia negativa in energie pozitiva. In plus, studiile efectuate de-a lungul timpului au aratat faptul ca ei pot creste imunitatea fiintelor vii.

Cantitate
Stoc epuizat
Credit module tbi bank 3.3.5

34.50 Lei x 4 rate

  • Ridicare personala din easybox- 10 lei Ridicare personala din easybox- 10 lei
  • Livrare la domiciliu- 22 lei Livrare la domiciliu- 22 lei
  • Livrare Gratuita in orasul Galati Livrare Gratuita in orasul Galati

Cuartul Roz este una dintre cele mai populare pietre metafizice si este cunoscuta drept piatra iubirii neconditionate. Cristalul are o energie ridicata, dar vibratia sa este, de asemenea, incredibil de calmanta si linistitoare.

Una dintre cele mai importante pietre pentru lucrul Chakrei Inimii, Cuartul Roz deschide inima ❤️ catre toate tipurile de iubire - iubire de sine, familie, prieteni si dragoste romantica. Cuartul Roz permite utilizatorului sa se deschida si sa accepte iubirea de la altii si sa recunoasca iubirea neconditionata a Universului. Desi este o piatra importanta pentru activitatea chakrelor inimii, poate fi folosita si pentru a echilibra toate chakrele si pentru a elimina energia negativa si a o inlocui cu energia iubirii.

Cuartul Roz deschide inima catre compasiunea fata de sine si fata de ceilalti si creste stima de sine. Acest lucru il face o piatra grozava de folosit care imbunatateste autoafirmatiile pozitive.

Cuartul Roz usureaza vinovatia si echilibreaza emotiile, reducand stresul si aducand pace. Utilizeaza Cuartul Roz pentru a aduce calm si armonie in perioadele de stres sau criza crescut.

Cunoscuta ca o piatra de dragoste, Cuartul Roz poate fi folosit pentru a atrage dragostea. Pune o bucata de Cuart Roz langa noptiera pentru a atrage noi iubiri ❤️❤️ sau pentru a adauga incredere relatiilor existente. Cuartul Roz adauga energie iubitoare relatiilor, aducand calm si pace. Energia reconfortanta si linistitoare a Cuartului Roz poate ajuta, de asemenea, la vindecarea unei inimi frante, permitand eliberarea de emotii si durere retinute. Cristalul ajuta, de asemenea, la eliberarea sentimentelor neexprimate despre ceilalti.

Cumpara acum piramida orgonica Nesal si beneficiaza de energia cristalului de cuart roz si de semnificatia sacra a simbolului Copacului Vietii!

Piramida este fabricata manual in India

Fisa tehnica

Compozitie
Cuart roz
Onix Rosu
Dimensiune
Baza de 7 cm si inaltimea de 8.5 cm
Foarte reusita
rating

Achizitie verificata

5

Aceasta piramida are o rezonanta deosebit de frumoasa. Spirala din varf face aceste piramide mai puternice. Pentru cei care doresc sa se incarce cu energia unei astfel de piramide cea mai buna metoda este sa doarma noaptea cu ea pusa langa abdomen (in cutiuta ca sa nu intepe). Se pot pune in fata monitorului/televizorului (pentru protectie), dar se pot plasa si patru piramide identice cate una in fiecare colt al patului sau al camerei

Răspuns:

Vă sunt recunoscătoare, domnule Iulian, pentru timpul pe care l-ați acordat pentru a scrie acest review. Sfaturile sunt binevenite și cu siguranță cei care caută piramide orgonice vor găsi aceste informații prețioase. Mulțumesc incă o dată pentru că ne sunteți client!

❤️ Iti propun sa vezi si aceste produse minunate ❤️

  • Inregistreaza-te