Piramida Orgonica Sunita ❤️ cu cristale de Amazonit si varf vibrational de cuart

Referinta: POAMAZ

299,00 lei
cu TVA
rating Nici un review

Piramida cu cristale de Amazonit, Sunita imbina frumoasele proprietati de vindecare ale cristalelor Amazonitului cu geometria sacra a formei piramidei. ❤️ Venerata de egiptenii antici si celebrata in colturile ascunse ale Americii de Sud, piramida are rolul de a crea o conexiune energetica intre cer si pamant. Cu o baza solida, cu o impamantare glorioasa, patru laturi si un varf care se conecteaza la cosmos, puteti conta pe piramida care aduce intuitie divina si vindecare profunda corpului, mintii si sufletului.

„Cu aceasta piramida, imi amintesc ca puterea este din belsug in sufletul meu”

Piramida din Amazonit este un instrument perfect pentru sustinerea meditatiei, dar ofera si confort si intentie atunci cand o tinem aproape.

Cantitate
Ultimul produs in stoc
Credit module tbi bank 3.3.5

74.75 Lei x 4 rate

  • Ridicare personala din easybox- 10 lei Ridicare personala din easybox- 10 lei
  • Livrare la domiciliu- 22 lei Livrare la domiciliu- 22 lei
  • Livrare Gratuita in orasul Galati Livrare Gratuita in orasul Galati

Ritualul de a avea o piramida cu cristale de Amazonit in viata noastra ne pune pe calea manifestarii, ne mentine conectati la intelectul nostru si la intelepciunea interioara si, de asemenea, ne ajuta sa ne aparam fizic de efectele secundare negative ale radiatiilor electromagnetice.

Amazonitul inseamna sinceritate, putere si contribuie la filtrarea stresului si a anxietatii. Este un cristal care se conecteaza cu chakra gatului, invitandu-te sa lasi adevarul sa curga la fel de larg si adanc ca raul insusi. Este o piatra semipretioasa energetica care ne aminteste de importanta de a ne plasa pe primul loc – asigurandu-ne ca propria noastra casa interioara este in ordine, astfel incat sa putem raspandi dragoste si bucurie fara a ne compromite sufletul.

Fisa tehnica

Simbol
Sri Yantra
Dimensiune
baza de 8.3 cm si inaltimea de 9 cm
Pietre semipretioase
Amazonit
Cuart Transparent

❤️ Iti propun sa vezi si aceste produse minunate ❤️

  • Inregistreaza-te