Piramida Orgonica Nailah cu Cristal de Obsidian, Cuart Verde si Foite de Cupru, Pentru Protectie Electromagnetica

Referinta: PONAI

147,00 lei
132,30 lei Salveaza 10%
cu TVA
rating Citeste review-ul
Evaluare 5/5 Numar de review-uri 1

⭐Piramida Orgonica Nailah contribuie la filtrarea si echilibrarea campurilor energetice din mediul in care traiesti si te poate ajuta la intarirea corpului energetic prin conversia energiei de joasa frecventa intr-o frecventa mai mare, care este mai benefica pentru formele de viata, inclusiv pentru tine, animale de companie si plante.

De ce este Piramida Orgonica Nailah atat de speciala? Sa aruncam o privire mai jos!

Cantitate
Stoc epuizat
Credit module tbi bank 3.3.5

33.08 Lei x 4 rate

  • Ridicare personala din easybox- 10 lei Ridicare personala din easybox- 10 lei
  • Livrare la domiciliu- 22 lei Livrare la domiciliu- 22 lei
  • Livrare Gratuita in orasul Galati Livrare Gratuita in orasul Galati
  • Piramida contine: Cristal de Obsidian, Cuart Verde si Foite de Cupru Obsidianul este o piatra puternic protectoare, formeaza un scut impotriva negativitatii. Blocheaza atacul psihic si absoarbe energiile negative din mediu.
  • Obsidianul atrage stresul si tensiunea mentala. Stimuleaza cresterea la toate nivelurile, indemnand explorarea necunoscutului si deschizand noi orizonturi. Aduce claritate in minte si elimina confuzia. Te ajuta sa stii cine esti cu adevarat. Obsidianul dizolva blocajele emotionale, promoveaza calitati de compasiune si putere.
  • Cuartul verde este conectat la chakra inimii. Va deschide si echilibra chakra inimii, vindecand si stabilizand emotiile. Cuartul verde este excelent pentru stimularea creativitatii si a intuitiei. Are capacitatea de a transforma energiile negative in energii pozitive⭐, poate aduce succes si prosperitate si, de asemenea, atrage abundenta. Cuartul verde sustine sistemul endocrin si mentine echilibrul in corpul fizic.
  • Piramida orgonica functioneaza ca toate orgonitele si ne protejeaza de radiatiile electromagnetice (EMF)- de la telefoanele mobile, routerele wi-fi, computerele si alte dispozitive electronice care radiaza.
  • Piramida orgonica prin compozitia ei de cristale si metal incorporate in rasina are rolul de a absoarbi energiile negative si a le tranforma in energii pozitive, stimuland corpul sa se vindece singur.
  • Prin simpla pastrare sau apropiere fata de acest dispozitiv, veti simti cantitati mari de energie pozitiva. Aceasta este, de asemenea, cunoscuta sub numele de energie Chi sau Prana.

★ Oriunde asezati piramidele orgonice, acestea pastreaza aerul si energia din casa curate si pozitive. Piramidele orgonice sunt piese excelente pentru saloanele de spa, yoga si chiar pentru birouri. Ele pot fi plasate oriunde doriti sa curatati energia ambientala! ★

★ Piramida orgonica este eficienta pe o suprafata de 6 metri.

Piramida este fabricata manual in India

Fisa tehnica

Compozitie
Cristal de Obsidian, Cuart Verde si Foite de Cupru
Dimensiune
Baza de 7.3 cm si inaltimea de 6.2 cm
Pietre semipretioase
Cuart Verde
Obsidian
Un cadou deosebit
rating

Achizitie verificata

5

O piramida perfecta pentru un cadou deosebit! Recomand!!!

Răspuns:

Sper sa-i fie de mare folos, spre curatarea energiilor stagnante!⭐

❤️ Iti propun sa vezi si aceste produse minunate ❤️

  • Inregistreaza-te