Blog navigation

Cele mai noi articole

Tag: "Cristale"

  • Ametistul
    Ametistul
    2040 Vizualizari

    Ametistul poarta o energie calmanta si senina, care va va ajuta sa va relaxati. Calmeaza corpul, reducand anxietatea si nelinistea. Ametistul este un cristal excelent de utilizat atunci cand va simtiti nervos. Va va detensiona muschii si va va ajuta instantaneu sa va simtiti mai relaxati si mai pasnici.

    Citeste mai mult
  • Amazonit
    Amazonit
    1966 Vizualizari

    Ai intampinat dificultati in relatiile amoroase din viata ta? Te simti descurajat in legatura cu evolutia carierei sau a vietii tale profesionale? Exista alte zone din viata ta care te-au facut sa te simti dezamagit si descurajat? Daca esti in cautarea unei sclipiri de speranta in intuneric, apeleaza la cristalul de Amazonit.

    Citeste mai mult
  • Zirconul
    Zirconul
    1982 Vizualizari

    Zirconul este o piatra foarte stralucitoare datorita indicelui de refractie ridicat. Este, de asemenea, foarte dur si potrivit pentru o gama larga de bijuterii. Zirconii cu un indice de refractie ridicat si o dispersie puternica au o stralucire mare. Zirconul este destul de fragil si sensibil la lovituri si presiune. Albastru si verde sunt cele mai cautate culori de Zirconii.

    Citeste mai mult
  • Jasp Rosu
    Jasp Rosu
    5739 Vizualizari
    1 Comment
    (5.0)

    Piatra de Jasp Rosu este o piatra de culoare rosie vibranta, bogata, profunda, cu pete gri inchis (incluziuni de fier hematit) din familia Pietrei de Cuart Microcristalin. Semnificatia Jasperului Rosu este impamantarea, pasiunea si protectia.

    Citeste mai mult
Showing 1 to 4 of 4 (1 Page)
  • Inregistreaza-te