Blog navigation

Cele mai noi articole

Articole populare

 • Cuartul alb
  Cuartul alb
  6750 Vizualizari

  Exista multe tipuri de cristale, fiecare cu propriile abilitati de vindecare pentru minte, corp si suflet. Se considera ca acestea sprijina fluxul de energie pozitiva si ajuta la eliminarea energiei negative din corp si minte, aducand beneficii fizice si emotionale.

  Citeste mai mult
 • Beneficiile Turmalinei Negre
  Beneficiile Turmalinei Negre
  6122 Vizualizari

  Turmalina neagra are multe beneficii curative prin faptul ca mentine o sarcina electrica, fiind piroelectrica (ceea ce inseamna ca poate genera electricitate atunci cand este incalzita) si piezoelectrica (ceea ce inseamna ca poate stoca o sarcina electrica) care elibereaza radiatii in infrarosu indepartat si ioni negativi: acestia sunt foarte benefici pentru sanatate. Aceasta piatra uimitoare este asociata cu impamantarea, protectia, fericirea, sanatatea, pozitivitatea si norocul.

  Citeste mai mult
 • 8 pietre semipretioase pentru o energie mai buna
  8 pietre semipretioase pentru o energie mai buna
  5394 Vizualizari

  Cristalele au milioane de ani si au fost forjate in cea mai timpurie parte a formarii pamantului. Ma gandesc la cristale ca la o baza de date atemporala de cunostinte, deoarece pastreaza toate informatiile la care au fost expuse vreodata. Cristalele absorb informatii - indiferent daca este un fenomen meteorologic sever sau experienta unei ceremonii antice - si le transmit oricui vine in contact cu ele.

  Citeste mai mult
 • 4 cristale care ofera protectie impotriva energiilor negative!
  4 cristale care ofera protectie impotriva energiilor negative!
  5150 Vizualizari

  Cu totii am resimtit la un moment dat efectele daunatoare ale energiilor negative, dar chiar daca nu ne putem feri intotdeauna de ele, putem sa le indepartam cu ajutorul bijuteriilor cu cristale naturale.

  Citeste mai mult
 • Semnificatia Mainii Fatima - Mana lui Dumnezeu - Mana lui Hamsa
  Semnificatia Mainii Fatima - Mana lui Dumnezeu - Mana lui Hamsa
  4946 Vizualizari

  Fatima este o amuleta antica din Orientul Mijlociu care simbolizeaza Mana lui Dumnezeu. In toate credintele, este un semn protector. Ii aduce proprietarului sau fericire, sanatate si noroc.

  Citeste mai mult
 • La ce mana se poarta bratara pentru barbati?
  La ce mana se poarta bratara pentru barbati?
  4405 Vizualizari

  Bijuteriile nu sunt create doar pentru femei. Un barbat care isi accesorizeaza tinutele cu bun-gust va iesi in evidenta si va starni admiratia reprezentantelor de sex opus. In plus, se va simti mai sigur pe el, deoarece va sti ca aspectul lui este unul impecabil.

  Citeste mai mult
 • ARBORELE VIETII
  ARBORELE VIETII
  3581 Vizualizari

  Arborele Vietii este un simbol popular si universal care reprezinta mai multe lucruri diferite in diferite culturi si religii. Simbolul nu apartine unei culturi specifice, deoarece a fost folosit in intreaga lume de secole.

  Citeste mai mult
 • Care sunt beneficiile purtarii bratarilor de vindecare a chakrelor
  Care sunt beneficiile purtarii bratarilor de vindecare a chakrelor
  3532 Vizualizari

  Conform traditiei yoghine, exista sapte roti, vortexuri numite cel mai des Chakre in interiorul corpului care continua sa se roteasca pentru a mentine fluxul de energie din corp, incepand de la baza coloanei vertebrale si pana la coroana capului.

  Citeste mai mult
 • Pilda sagetii otravite, discursul budistului Sutta Pitaka
  Pilda sagetii otravite, discursul budistului Sutta Pitaka
  3531 Vizualizari

  Pilda sagetii otravite descrie o situatie ipotetica care sta la baza unei povesti instructive, bine cunoscuta in comunitatea budista. Traditia afirma ca Buddha a oferit aceasta parabola ca raspuns la intrebarile repetate: Cine sunt eu? Cum sunt eu? Exist? Ce am fost in trecut? etc.

  Citeste mai mult
 • Jasp Rosu
  Jasp Rosu
  3424 Vizualizari
  1 Comment
  (5.0)

  Piatra de Jasp Rosu este o piatra de culoare rosie vibranta, bogata, profunda, cu pete gri inchis (incluziuni de fier hematit) din familia Pietrei de Cuart Microcristalin. Semnificatia Jasperului Rosu este impamantarea, pasiunea si protectia.

  Citeste mai mult
 • SIMBOLUL OM
  SIMBOLUL OM
  2905 Vizualizari

  „Om”, „Ohm” sau „Aum” este un sunet sacru care este cunoscut in general ca sunetul Universului. OM este cuprinzator, esenta realitatii ultime si unifica totul in univers. Se crede ca vibratiile pe care le creeaza sunetul OM energizeaza chakrele din tot corpul, in special Chakra Celui de-al Treilea Ochi si Chakra Coroanei, care ne ajuta sa ne conectam cu sinele nostru Divin.

  Citeste mai mult
 • Tiger Eye- Ochi de Tigru
  Tiger Eye- Ochi de Tigru
  2760 Vizualizari

  Ai avut vreodata retineri sau ai ezitat atunci cand o noua oportunitate ti-a iesit in cale? ti-e frica sa risti din cauza fricii de necunoscut? stii ce vrei, dar nu gasesti curajul sa-ti urmezi visul, scopul? In cazul asta, Tiger Eye (Ochi de Tigru) te poate ajuta.

  Citeste mai mult
Showing 1 to 12 of 79 (7 Pages)
 • Inregistreaza-te