Blog navigation

Cele mai noi articole

Articole populare

 • Beneficiile Turmalinei Negre
  Beneficiile Turmalinei Negre
  15621 Vizualizari

  Turmalina neagra are multe beneficii curative prin faptul ca mentine o sarcina electrica, fiind piroelectrica (ceea ce inseamna ca poate genera electricitate atunci cand este incalzita) si piezoelectrica (ceea ce inseamna ca poate stoca o sarcina electrica) care elibereaza radiatii in infrarosu indepartat si ioni negativi: acestia sunt foarte benefici pentru sanatate. Aceasta piatra uimitoare este asociata cu impamantarea, protectia, fericirea, sanatatea, pozitivitatea si norocul.

  Citeste mai mult
 • Cuartul alb
  Cuartul alb
  13536 Vizualizari

  Exista multe tipuri de cristale, fiecare cu propriile abilitati de vindecare pentru minte, corp si suflet. Se considera ca acestea sprijina fluxul de energie pozitiva si ajuta la eliminarea energiei negative din corp si minte, aducand beneficii fizice si emotionale.

  Citeste mai mult
 • 4 cristale care ofera protectie impotriva energiilor negative!
  4 cristale care ofera protectie impotriva energiilor negative!
  12753 Vizualizari

  Cu totii am resimtit la un moment dat efectele daunatoare ale energiilor negative, dar chiar daca nu ne putem feri intotdeauna de ele, putem sa le indepartam cu ajutorul bijuteriilor cu cristale naturale.

  Citeste mai mult
 • Ochiul lui Horus: adevarata semnificatie a unui simbol antic si puternic
  Ochiul lui Horus: adevarata semnificatie a unui simbol antic si puternic
  12424 Vizualizari

  Ochiul lui Horus este unul dintre cele mai cunoscute simboluri ale Egiptului antic. Se crede ca acest simbol magic ofera protectie, sanatate si intinerire. Datorita puterilor sale extraordinare de protectie, Ochiul lui Horus a fost folosit in mod popular de catre vechii egipteni, atat cei vii, cat si cei morti, ca amulete. Chiar si astazi, Ochiul lui Horus continua sa fie folosit ca simbol al protectiei.

  Citeste mai mult
 • 8 pietre semipretioase pentru o energie mai buna
  8 pietre semipretioase pentru o energie mai buna
  11322 Vizualizari

  Cristalele au milioane de ani si au fost forjate in cea mai timpurie parte a formarii pamantului. Ma gandesc la cristale ca la o baza de date atemporala de cunostinte, deoarece pastreaza toate informatiile la care au fost expuse vreodata. Cristalele absorb informatii - indiferent daca este un fenomen meteorologic sever sau experienta unei ceremonii antice - si le transmit oricui vine in contact cu ele.

  Citeste mai mult
 • La ce mana se poarta bratara pentru barbati?
  La ce mana se poarta bratara pentru barbati?
  10853 Vizualizari

  Bijuteriile nu sunt create doar pentru femei. Un barbat care isi accesorizeaza tinutele cu bun-gust va iesi in evidenta si va starni admiratia reprezentantelor de sex opus. In plus, se va simti mai sigur pe el, deoarece va sti ca aspectul lui este unul impecabil.

  Citeste mai mult
 • Semnificatia Mainii Fatima - Mana lui Dumnezeu - Mana lui Hamsa
  Semnificatia Mainii Fatima - Mana lui Dumnezeu - Mana lui Hamsa
  9037 Vizualizari

  Fatima este o amuleta antica din Orientul Mijlociu care simbolizeaza Mana lui Dumnezeu. In toate credintele, este un semn protector. Ii aduce proprietarului sau fericire, sanatate si noroc.

  Citeste mai mult
 • ARBORELE VIETII
  ARBORELE VIETII
  7739 Vizualizari

  Arborele Vietii este un simbol popular si universal care reprezinta mai multe lucruri diferite in diferite culturi si religii. Simbolul nu apartine unei culturi specifice, deoarece a fost folosit in intreaga lume de secole.

  Citeste mai mult
 • Pilda sagetii otravite, discursul budistului Sutta Pitaka
  Pilda sagetii otravite, discursul budistului Sutta Pitaka
  7268 Vizualizari

  Pilda sagetii otravite descrie o situatie ipotetica care sta la baza unei povesti instructive, bine cunoscuta in comunitatea budista. Traditia afirma ca Buddha a oferit aceasta parabola ca raspuns la intrebarile repetate: Cine sunt eu? Cum sunt eu? Exist? Ce am fost in trecut? etc.

  Citeste mai mult
 • FLOAREA VIETII
  FLOAREA VIETII
  7207 Vizualizari

  Floarea Vietii este una dintre formele geometrice sacre de baza. Floarea Vietii consta in mod obisnuit in nouasprezece cercuri suprapuse, care sunt distantate uniform unul de celalalt. Modelul format de cercuri creeaza imagini de flori perfect simetrice. Unele simboluri Flower of Life folosesc doar sapte cercuri in design, astfel incat exista cateva variatii diferite ale simbolului.

  Citeste mai mult
 • Care sunt beneficiile purtarii bratarilor de vindecare a chakrelor
  Care sunt beneficiile purtarii bratarilor de vindecare a chakrelor
  6842 Vizualizari

  Conform traditiei yoghine, exista sapte roti, vortexuri numite cel mai des Chakre in interiorul corpului care continua sa se roteasca pentru a mentine fluxul de energie din corp, incepand de la baza coloanei vertebrale si pana la coroana capului.

  Citeste mai mult
 • SIMBOLUL OM
  SIMBOLUL OM
  6434 Vizualizari

  „Om”, „Ohm” sau „Aum” este un sunet sacru care este cunoscut in general ca sunetul Universului. OM este cuprinzator, esenta realitatii ultime si unifica totul in univers. Se crede ca vibratiile pe care le creeaza sunetul OM energizeaza chakrele din tot corpul, in special Chakra Celui de-al Treilea Ochi si Chakra Coroanei, care ne ajuta sa ne conectam cu sinele nostru Divin.

  Citeste mai mult
Showing 1 to 12 of 89 (8 Pages)
 • Inregistreaza-te