Blog navigation

Cele mai noi articole

Cele mai noi articole

  • Cum Alegi Mandala Potrivita pentru Energia Zodiei Tale
    Cum Alegi Mandala Potrivita pentru Energia Zodiei Tale
    107 Vizualizari

    Mandalele sunt adesea folosite ca instrumente de meditatie si conectare spirituala, iar in context astrologic, unele persoane cauta mandale care sa activeze si sa potenteze energiile specifice semnului lor zodiacal. Acest tip de mandala este creat pentru a se alinia cu trasaturile si energia fiecarui semn zodiacal, in functie de elementul sau (pamant, aer, foc, apa) si de caracteristicile sale individuale.

    Citeste mai mult
  • Stiai ca o mandala poate influenta energia unei incaperi? Vezi cum se intampla asta!
    Stiai ca o mandala poate influenta energia unei incaperi? Vezi cum se intampla asta!
    87 Vizualizari

    Mandalele nu sunt doar opere de arta decorative, ci simboluri pline de semnificatii profunde, concepute pentru a atrage si a canaliza energia intr-un mod armonios. Acestea sunt utilizate de mii de ani in diverse culturi, cum ar fi budismul si hinduismul, pentru a aduce echilibru si calm in spatiile in care sunt expuse.

    Citeste mai mult
  • Mandala in Meditatie: Cum sa le Folosesti pentru o Relaxare Profunda
    Mandala in Meditatie: Cum sa le Folosesti pentru o Relaxare Profunda
    126 Vizualizari

    Intr-o lume agitata si plina de stres, gasirea unor metode eficiente de relaxare si echilibrare interioara devine esentiala. Mandalele, cu originile lor stravechi si simbolismul profund, ofera o cale catre liniste si autocunoastere. In acest articol, vom explora cum poti integra mandalele in practica ta de meditatie pentru a atinge o stare de relaxare profunda.

    Citeste mai mult
  • De ce sa daruiesti tablouri pictate manual cu mandale
    De ce sa daruiesti tablouri pictate manual cu mandale
    328 Vizualizari

    Actul de a oferi un cadou este o modalitate de a exprima dragostea, aprecierea si recunostinta fata de cineva special din viata noastra. Cu toate acestea, nu toate cadourile au acelasi impact emotional. In acest sens, operele de arta se remarca ca o optiune de cadou unica si deosebita. In acest articol, vom explora semnificatia cadourilor din domeniul artei, impactul emotional pe care il au asupra destinatarului si modul in care arta poate imbunatati viata celui care primeste un astfel de cadou.

    Citeste mai mult
  • Tablouri personalizate Mandala- Transforma-ti casa cu Tablourile Mandala
    Tablouri personalizate Mandala- Transforma-ti casa cu Tablourile Mandala
    350 Vizualizari

    Arta de tip Mandala poate avea un impact semnificativ asupra starii de spirit, a mentalitatii si a bunastarii tale generale. Mandalele sunt simboluri puternice ale armoniei si echilibrului datorita formei lor circulare. Operele de arta cu Mandale pot crea un mediu linistit si pasnic in casa ta, ceea ce iti poate fi de mare ajutor, mai ales daca intampini dificultati de concentrare.

    Citeste mai mult
  • La ce ajuta mandalele
    La ce ajuta mandalele
    810 Vizualizari

    Mandalele sunt modele complicate, simetrice, care reprezinta universul, echilibrul si totalitatea. Ele sunt adesea folosite ca instrumente spirituale pentru meditatie si auto-constientizare. Mandalele sunt simboluri puternice care pot ajuta la crearea unui mediu armonios prin alinierea energiilor din spatiul tau.

    Citeste mai mult
  • Aspecte interesante pe care nu le stiai despre mandale
    Aspecte interesante pe care nu le stiai despre mandale
    290 Vizualizari

    Probabil ai vazut modele de mandale care apar mai frecvent in cultura pop: lucrari de arta, tatuaje, imbracaminte - exista chiar si carti de colorat dedicate simbolurilor. Aceste modele circulare incredibile, adesea complicate, nu sunt doar uimitoare de vazut, dar au si o multime de istorie si semnificatie spirituala.

    Citeste mai mult
  • Coliere choker- simbolism si semnificatie
    Coliere choker- simbolism si semnificatie
    1240 Vizualizari

    Colierele choker au o istorie bogata si un simbolism care acopera diverse culturi si epoci. Aceste coliere se caracterizeaza prin designul lor, care inconjoara perfect gatul si au avut semnificatii diverse de-a lungul istoriei.

    Citeste mai mult
  • Labradoritul, cel mai puternic protector al regnului mineral
    Labradoritul, cel mai puternic protector al regnului mineral
    1511 Vizualizari

    Labradoritul este cel mai puternic protector al regnului mineral, creand o forta de protectie in intreaga aura si intarind energiile naturale din interior. Protejeaza impotriva negativitatii si nenorocirilor acestei lumi si ofera o explorare sigura in niveluri alternative de constiinta, facilitand experiente vizionare din trecut sau viitor.

    Citeste mai mult
  • Cum poti folosi piramidele in viata ta de zi cu zi
    Cum poti folosi piramidele in viata ta de zi cu zi
    1914 Vizualizari

    Stiai ca piramidele, una dintre cele mai emblematice structuri din lume, au mai multe utilizari decat a fi doar atractii turistice? Aceste forme geometrice atemporale au fost folosite in diferite moduri de-a lungul istoriei si, chiar si astazi, ele continua sa ofere beneficii in lumea moderna. Vom explora cateva dintre utilizarile surprinzatoare ale piramidelor in viata noastra de zi cu zi, despre care poate nu stiai.

    Citeste mai mult
  • Cuartul fumuriu, un cristal vindecator puternic, cunoscut pentru capacitatea sa de a transmuta energia negativa
    Cuartul fumuriu, un cristal vindecator puternic, cunoscut pentru capacitatea sa de a transmuta energia negativa
    1856 Vizualizari

    Cuartul fumuriu a fost intotdeauna cunoscut ca unul dintre cele mai puternice si eficiente instrumente pentru dizolvarea si transmutarea energiilor negative. Nu numai ca poate proteja aura si corpul cuiva de vibratiile negative, dar va schimba si acele energii negative existente in ceva mai pozitiv

    Citeste mai mult
  • Cum sa ne pastram bijuteriile pentru a ne bucura de ele cat mai mult timp
    Cum sa ne pastram bijuteriile pentru a ne bucura de ele cat mai mult timp
    775 Vizualizari

    O bijuterie frumoasa, eleganta si unica cu pietre semipretioase este ceva valoros. Bijuteriile cu pietre naturale sunt o opera de arta - o creatie unica in lumea modei. Ingrijirea corecta a bijuteriilor ajuta la prevenirea deteriorarii sau uzurii lor si totodata contribuie la pastrarea fiecarui strop de frumusete naturala pe care aceste pietre minunate o au.

    Citeste mai mult
Showing 1 to 12 of 92 (8 Pages)
  • Inregistreaza-te