Obtine o perspectiva asupra scopului vietii tale cu piramida orgonica din cristale Lapis Lazuli

Referinta: PNCLLAZ

156,00 lei
cu TVA
rating Nici un review

Alege sa beneficiezi de proprietatile metafizice ale cristalului Lapis Lazuli care se crede ca sunt extrem de puternice. Te invit sa-ti deschizi si sa-ti echilibrezi Chakra celui de-al Treilea Ochi, ceea ce-ti va permite sa obtii o perspectiva asupra scopului vietii tale, sa descoperi talente ascunse, sa-ti stimulezi intuitia si sa-ti manifesti dorintele.

Piramida orgonica este un dispozitiv facut din rasina, metale si cristale care intareste campul energetic al corpului tau, ajutandu-te sa te protejezi de radiatii si de energia negativa. Aceste instrumente metafizice uimitoare te pot ajuta sa-ti imbunatatesti viata fizica, emotioanal si spirituala.

Functia principală a orgonitelor este de a curata energia stagnanta si negativa.

Cantitate
Credit module tbi bank 3.3.5

39.00 Lei x 4 rate

  • Ridicare personala din easybox- 10 lei Ridicare personala din easybox- 10 lei
  • Livrare la domiciliu- 22 lei Livrare la domiciliu- 22 lei
  • Livrare Gratuita in orasul Galati Livrare Gratuita in orasul Galati

Pietrele Lapis Lazuli rezoneaza cu vibratia adevarului si a iluminarii si sunt pietre puternice de un albastru intens pentru deschiderea Celui de-al Treilea Ochi si stimularea glandei pineale.

Se spune ca Lapis Lazuli amelioreaza furia si gandurile negative, precum si ca atenueaza frustrarile care provoaca furie. Cristalele rezoneaza cu energia ta interioara si sunt din punct de vedere istoric pietre ale regalitatii. Acest cristal contribuie la echilibrarea aspectelor masculine si feminine ale personalitatii tale.

Energia acestor cristale albastre poate intensifica cresterea intuitiei, a canalizarii si a abilitatilor psihice.

Lapis Lazuli este, de asemenea, conectat cu Jupiter si, astfel, extinde intelectul, intelepciunea si calitatile de conducere. Piatra functioneaza ca un scut impotriva atacurilor psihice. Este folosit pentru a calma insomnia si pentru a elibera anxietatile.

Se spune ca ajuta la confruntarea cu adevarul si ajuta la exprimarea propriei opinii cu efect de armonizare a conflictului.

Lapis Lazuli contribuie si la legarea relatiilor de dragoste si prietenie, ajutandu-ne in exprimarea sentimentelor si emotiilor.

Lapis Lazuli promoveaza intelegerea clara si intuitia. Cristalul ajuta la acordarea cu sursa creativa prin stimularea si extinderea realizarii constiintei catre trezirea „Tot Ceea Ce Este”.

Fisa tehnica

Dimensiune
Baza de 8 cm, inaltimea de 7.3 cm
Pietre semipretioase
Cuart Alb
Lapis Lazuli

❤️ Iti propun sa vezi si aceste produse minunate ❤️

  • Inregistreaza-te