Blog navigation

Cele mai noi articole

Articole populare

 • 6 Beneficii ale piramidelor orgonice
  6 Beneficii ale piramidelor orgonice
  1242 Vizualizari

  Energia organica a fost descoperita pentru prima data de Wilhem Reich si a fost cunoscuta sub numele de energie universala a fortei de viata, care are capacitatea de a transforma energia negativa in una pozitiva. Se stie, de asemenea, ca are un impact pozitiv asupra mediului.

  Citeste mai mult
 • Ce este energia orgonica si cum ne poate ajuta?
  Ce este energia orgonica si cum ne poate ajuta?
  1162 Vizualizari

  Traim intr-o era in care tehnologia avanseaza foarte rapid, facem descoperiri care ne faciliteaza traiul pe pamant dar in acelasi timp corpul nostru traieste ca-ntr-un mare cuptor cu microunde.

  Citeste mai mult
 • FLOAREA VIETII
  FLOAREA VIETII
  1154 Vizualizari

  Floarea Vietii este una dintre formele geometrice sacre de baza. Floarea Vietii consta in mod obisnuit in nouasprezece cercuri suprapuse, care sunt distantate uniform unul de celalalt. Modelul format de cercuri creeaza imagini de flori perfect simetrice. Unele simboluri Flower of Life folosesc doar sapte cercuri in design, astfel incat exista cateva variatii diferite ale simbolului.

  Citeste mai mult
 • 13 cristale ce te pot sprijini in parcursul tau, pentru pierderea in greutate
  13 cristale ce te pot sprijini in parcursul tau, pentru pierderea in greutate
  1140 Vizualizari

  Imputerniceste-te, imbratiseaza-ti magia si ridica-ti vibratiile cu aceste cristale vindecatoare. Pierderea in greutate poate fi o problema dificila si exista multe emotii complexe de rusine, stima si gandire negativa, toate legate de acest subiect.

  Citeste mai mult
 • Cei 7 Centri Energetici - 7 Chakre
  Cei 7 Centri Energetici - 7 Chakre
  1103 Vizualizari

  Stiinta chakrelor era bine cunoscuta printre antici, dar in lumea noastra moderna, majoritatea oamenilor nu stiu ce sunt chakrele de fapt si ce impact au ele asupra corpului nostru fiziologic.

  Citeste mai mult
 • Folositi cristalele pentru a atrage bani si abundenta
  Folositi cristalele pentru a atrage bani si abundenta
  1071 Vizualizari

  In viata, unul dintre lucrurile la care tanjim cel mai mult este succesul. Succesul are multe definitii dar de cele mai multe ori asociem succesul cu banii. Ai bani, ai succes. Atragerea de bani in viata noastra nu este usoara, dar cu atitudinea si dispozitivele orgonice potrivite puteti atrage noroc si bani.

  Citeste mai mult
 • Simbolul Merkaba
  Simbolul Merkaba
  998 Vizualizari

  Merkaba, cunoscut si sub numele de Steaua lui David, este un simbol stravechi de geometrie sacra care a cunoscut o revigorare a popularitatii in ultimii ani. Ce face acest simbol atat de special? Vom prezenta ceea ce este merkaba si, de asemenea, vom explica semnificatia sa profunda.

  Citeste mai mult
 • La ce mana se poarta bratara pentru barbati?
  La ce mana se poarta bratara pentru barbati?
  997 Vizualizari

  Bijuteriile nu sunt create doar pentru femei. Un barbat care isi accesorizeaza tinutele cu bun-gust va iesi in evidenta si va starni admiratia reprezentantelor de sex opus. In plus, se va simti mai sigur pe el, deoarece va sti ca aspectul lui este unul impecabil.

  Citeste mai mult
 • Obsidianul
  Obsidianul
  985 Vizualizari

  Esti gata sa eliberezi o parte din energia mai intunecata sau mai grea din campul tau energetic? Cauti un aliat in calatoria ta catre vindecare? Un aliat care sa va poata sprijini si consola? Cristalul de Obsidian este un instrument de energie versatil si puternic pe care va puteti baza.

  Citeste mai mult
 • Amazonit
  Amazonit
  847 Vizualizari

  Ai intampinat dificultati in relatiile amoroase din viata ta? Te simti descurajat in legatura cu evolutia carierei sau a vietii tale profesionale? Exista alte zone din viata ta care te-au facut sa te simti dezamagit si descurajat? Daca esti in cautarea unei sclipiri de speranta in intuneric, apeleaza la cristalul de Amazonit.

  Citeste mai mult
 • SRI YANTRA
  SRI YANTRA
  828 Vizualizari

  Sri Yantra, cunoscut si sub numele de Shree Yantra sau Sri Chakra este unul dintre cele mai puternice si importante Yantras care va ajuta sa va indepliniti visele. Este considerata mama tuturor Yantrelor, deoarece toate provin din aceasta diagrama. Daca doriti sa aflati cum sa folositi Sri Yantra in viata dvs., continuati sa cititi.

  Citeste mai mult
 • Piatra de lava
  Piatra de lava
  760 Vizualizari

  Pietrele de lava sunt cele mai vechi pietre din lume, ele se formeaza atunci cand erup vulcanii, la fel ca pietrele de obsidian. Lava erupe dintr-un vulcan si curge pe o parte a sa. Odata ce aceasta roca lichida extrem de fierbinte se usuca, ea devine o piatra de lava.

  Citeste mai mult
Showing 13 to 24 of 63 (6 Pages)
 • Inregistreaza-te