Blog navigation

Cele mai noi articole

Articole populare

  • Hematit magnetic
    Hematit magnetic
    1964 Vizualizari

    Hematit inseamna „piatra de sange” si este un element de fier / metal, motiv pentru care Hematit este o piatra esentiala cu care sa lucrezi in timpul calatoriei tale spirituale. De ce a fost numita hematit „piatra de sange”? Deoarece, atunci cand se gaseste in mod natural, continutul de fier este acoperit de rugina, ceea ce il face sa arate rosu.

    Citeste mai mult
  • Intrebari generale despre orgoniti
    Intrebari generale despre orgoniti
    1941 Vizualizari
    1 Comment
    (5.0)

    Afla mai multe despre dispozitivele orgonice: Care este durata de viata a unui orgonit, daca orgonitii sunt siguri pentru sanatate, daca forma si dimensiunea unui orgonit sunt importante,cum poti observa / simti efectele orgonilor si multe altele.

    Citeste mai mult
  • Cum se curata dispozitivele orgonice/ orgonii?
    Cum se curata dispozitivele orgonice/ orgonii?
    1911 Vizualizari

    De ce sa curatam orgonitul? Unii spun ca orgonitul nu trebuie niciodata curatat si nu sunt de acord. Complet! Cand ai de-a face cu orice instrumente metafizice, exista intotdeauna riscul de a lua ceva ce nu doresti. Traim intr-o lume spirituala, cu entitati luminoase si intunecate care pot deveni atrase de energia noastra.

    Citeste mai mult
  • SAMANTA VIETII
    SAMANTA VIETII
    1874 Vizualizari

    Exista anumite simboluri pe care le contemplam pentru a ne intelege mai bine pe noi insine, Universul si locul nostru in el. Simboluri a caror simetrie perfecta ne ramane in minte si care detine o cheie pentru intelegere daca o putem gasi. Multe dintre aceste simboluri sunt considerate sacre (de aici si termenul de geometrie sacra) si sunt ridicate la un nivel spiritual si religios de importanta.

    Citeste mai mult
  • Puterea miraculoasa a piramidelor
    Puterea miraculoasa a piramidelor
    1872 Vizualizari

    La nivel personal, avem trei elemente: CORP, MINTE si SUFLET. Cand vine vorba despre nivelul exterior avem tot 3 elemente ANIMALE, PLANTE sI MEDIU. Piramidele ajuta in fiecare dimensiune, corpul nostru, mintea si sufletul nostru, ajuta regnul animal, regnul vegetal si, de asemenea, mediul nostru.

    Citeste mai mult
  • Lapis Lazuli
    Lapis Lazuli
    1829 Vizualizari

    Utilizarea pietrei Lapis Lazuli dateaza din cele mai vechi timpuri. Aceasta frumoasa piatra a fost favorita misticilor si a familiilor regale. Printre numeroasele proprietati atribuite pietrei Lapis Lazuli se numara energia calmului profund si o conexiune puternica cu intelepciunea cosmica.

    Citeste mai mult
  • Cuprul
    Cuprul
    1656 Vizualizari

    Cuprul este asociat cu planeta Venus si cu elementul Apei. Este folosit in principal pentru vindecare, noroc si dragoste. Cuprul este un metal nefieros, deci fara proprietati magnetice, dar un bun conductor de electricitate si caldura si poate fi folosit pentru a transfera energii spirituale.

    Citeste mai mult
  • Semnificatia colierelor cu margele Mala 108 in yoga
    Semnificatia colierelor cu margele Mala 108 in yoga
    1547 Vizualizari

    Ai vazut vreodata acele coliere de yoga cu margele si te-ai intrebat ce inseamna? Se numesc mala. Sunt frumoase si interesante de privit, dar vom aprofunda semnificatia si istoria lor in acest articol.

    Citeste mai mult
  • Beneficiile dispozitivelor orgonice
    Beneficiile dispozitivelor orgonice
    1540 Vizualizari

    Cristalele au capacitatea naturala de a aranja energia si de a directiona fluxul de energie. Prin introducerea cristalelor in dispozitivul orgonic, cristalul este capabil sa directioneze fluxul de energie si sa sporeasca capacitatea orgonului de a converti vibratiile nocive in energie pozitiva.

    Citeste mai mult
  • Proprietatile de vindecare ale cristalului de Carneol
    Proprietatile de vindecare ale cristalului de Carneol
    1445 Vizualizari

    Nuantele calde ale cristalului de Carneol iti reamintesc sa pastrezi caldura si lumina in corp si sa calatoresti inainte, indiferent de cat de intunecata este calea. Ca un cristal vindecator puternic, Carneolul vindeca corpul, mintea si sufletul dintr-o singura lovitura. Sa ne uitam putin mai indeaproape si sa vedem cum ne poate ajuta Carneolul.

    Citeste mai mult
  • Top 15 beneficii si puteri vindecatoare ale pietrei de rubin natural
    Top 15 beneficii si puteri vindecatoare ale pietrei de rubin natural
    1438 Vizualizari

    Din cele mai vechi timpuri, piatra semipretioasa de rubin a fost vazuta ca o posesie pretioasa. In limba sanscrita, rubinul este numit ratnaraj, care reprezinta „imparatul pietrelor semipretioase”. De asemenea, aceasta piatra colorata semnificativa din punct de vedere istoric este mentionata in Biblie de patru ori, unde este asociata cu atribute precum frumusetea si intelepciunea.

    Citeste mai mult
  • Cum poti folosi piramidele in viata ta de zi cu zi
    Cum poti folosi piramidele in viata ta de zi cu zi
    1285 Vizualizari

    Stiai ca piramidele, una dintre cele mai emblematice structuri din lume, au mai multe utilizari decat a fi doar atractii turistice? Aceste forme geometrice atemporale au fost folosite in diferite moduri de-a lungul istoriei si, chiar si astazi, ele continua sa ofere beneficii in lumea moderna. Vom explora cateva dintre utilizarile surprinzatoare ale piramidelor in viata noastra de zi cu zi, despre care poate nu stiai.

    Citeste mai mult
Showing 37 to 48 of 85 (8 Pages)
  • Inregistreaza-te